Ne Okuyorum


Kasabaya gelen trenden bir kadın iner. Anayurt Oteli’ne yerleşen kadın, Otel işletmecisi olan Zebercet’in hayatını değiştirir. Kendi kabuğuna çekilmiş sürdürdüğü günleri bir anda allak bullak olur. Ailesinin yakasını bırakmayan talihsiz ölümlerin gölgeleri dolaşır üzerinde. 

Ne Okuyorum” üzerine 9 yorum

    • Kesinlikle sevdiğim bir kalem… Zebercet o kadar güzel insanın aklına kazınıyor ki, keza otel de öyle. Henüz filmi izlemedim. Ama en kısa sürede planımda. Kitaptan aldığım hazzı yakalayamamak beni tedirgin ediyor. Filme uyarlandığında pek çok kitap değerini yitiriyor maalesef. Öykülerini de severim Atılgan’ın.
      Çok teşekkür ederim 😊. Keşke daha çok yazabilsem… bilgi için de teşekkürler ayrıca. Hemen Öğrenince Mutluyum’a seyirtiyorum ki öğrenince mutlu olayım 😄

      Liked by 1 kişi

      • 🙂 Ben teşekkür ederim.
        Aylak Adam karakterine hayranım ben de. Üzerine yazmak istedim de notlarımı derleyecek boşluğu yaratamadım bir türlü. Anayurt Oteli de gençliğimde hayran olduklarımdan, ama detayları tam anımsayamadığım için ben de en kısa zamanda hem tekrar izlemek hem de okumak istiyorum.
        Linki yörenin kültürel mirasına ilginizden dolayı verdim. Beğenmenize sevindim. Ben de öğrenince mutlu olmuştum. En yakın zamanda orayı da görmek istiyorum. Sevgiler.. Güzel geceler..
        Bu arada, okuduğumuz parçaların bilinçaltına sızıp kalemimizin ucundan tutmasına hayranım. Sıradaki öykünüzü Zebercet’e armağan ediyorum 🙂

        Liked by 1 kişi

      • Teşekkürler. Ege bir başka güzel. Havasına, mutfağına, insanına bayılıyorum. Eş durumundan Aydın kütüğünde bir yorgun İstanbul’luyum 😊 sıradaki öykünün temeli atıldı. Ben de size katılıyor ve Zebercet’e armağan ediyorum. Belki biraz deniz kokusu, içindeki çalkantıyı dindirir :))
        İyi geceler. Yarın bize güzellikler sunsun :))

        Liked by 1 kişi

    • Sevgili Peri Şair Karanfilli, hepimiz birbirimizden güç alıyoruz ve birbirimizin ilham kaynağıyız gibi geliyor bana. Ben de iyi ki Yekta Hocam’ın sözünü dinleyip bu blogu açmışım ve sizleri tanımışım. Ne mutlu bana! Bol gülücüklü nefis bir gün diliyorum!

      Liked by 1 kişi

Yorum Yapın